REFLECTIESESSIES EN SUPERVISIE

Zie polariteiten als een magneet met twee poten: meestal heb je voorkeur voor 1 poot van de magneet, bijvoorbeeld sterk-zijn. De andere poot van de magneet is het tegenovergestelde, bijvoorbeeld kwetsbaar zijn. Wanneer die poot te beangstigend voor je is, duw je die vaak als een bal onderwater. Maar wat wil een bal onder water? Juist, naar boven.

Leidende principes gaan per definitie niet over jouw bewuste principes, mening en behoeften, ze voorzien met name in de behoeften van de buitenwereld. Ze zijn geënt op jouw reden van bestaan, op jouw DNA. Daarom reizen ze ook altijd met je mee in je leven en hebben ze  invloed (vaak onbewust) op je doen en laten.

Elke (bewuste) keuze komt met een verantwoordelijkheid: een keuze levert niet alleen wat op, het kost ook altijd wat. Door beide kanten in beeld te brengen en in de ogen te kijken, lukt het vaak beter om een zuivere keuze te maken en trouw te blijven aan de keuze die gemaakt is.

Storytelling is een inspirerende communicatiemethodiek die mensen verbindt. Storytelling werkt openheid, vertrouwen en verbondenheid in de hand. Bij klanten, bij medewerkers, stakeholders, noem maar op.

 

We bieden supervisie aan:

  • Teams die willen doorpakken na het volgen van een teamsessie
  • Aan leidinggevenden die een vraagstuk willen bespreken
  • Aan consultants die in hun (organisatie)opdracht vastlopen en willen ontrafelen wat hiervan de oorzaak is.

In deze prikkelende sessie leer je jezelf beter kennen. Aan de hand van toegankelijke boksoefeningen verkennen we thema's als: verbinding maken, ruimte geven/nemen, energiemanagement, grenzen stellen en aangeven. Met het doel om lekkerder samen te werken met jezelf en anderen! 

 

Het genogram richt zich op het familiesysteem. In dit overzicht  krijgen alle leden en gebeurtenissen een plek. Hierdoor ontstaat inzicht en bewustwording op gebeurtenissen, herhalende patronen, emoties en dynamieken die door de generaties heen reizen en invloed hebben op individuele leden.

INVESTERING

De investering kun je terug vinden in de beschrijving van de activiteiten.

WIJ BIEDEN OOK