REFLECTIESESSIES

WAT IS HET?

Een reflectiesessie is groeps-coachsessie met als doel het krijgen van nieuwe inzichten, gedachtes en ideeën, door gezamenlijk reflecteren. 

De groep fungeert als spiegel: door de oefeningen, de koppeling naar jouw profiel  en het groepsgesprek zal je jezelf beter leren kennen en doorgronden.

Deelnemen aan een reflectiesessie voelt aan als 'even' deeluitmaken van een community waar verbinding en persoonlijke groei de gemene deler is. Je checkt tijdelijk uit uit jouw dagelijkse sleur, om zo rustig in te kunnen checken bij jezelf, de ander en het groepsproces.

VOOR WIE?

Iedereen die dol is op persoonlijke ontwikkeling én ervan houdt levensvragen en levenslessen te delen met anderen.

  • Deelnemers die een coach-traject hebben afgerond en door willen groeien.
  • Coaches die eigen ontwikkeling scherp willen houden, en op zoek zijn naar aanvullende tools op hun bestaande werkwijze.

DEZE REFLECTIESESSIES EN SUPERVISIE BIEDEN WE

Zie polariteiten als een magneet met twee poten: meestal heb je voorkeur voor 1 poot van de magneet, bijvoorbeeld sterk-zijn. De andere poot van de magneet is het tegenovergestelde, bijvoorbeeld kwetsbaar zijn. Wanneer die poot te beangstigend voor je is, duw je die vaak als een bal onderwater. Maar wat wil een bal onder water? Juist, naar boven.

Leidende principes gaan per definitie niet over jouw bewuste principes, mening en behoeften, ze voorzien met name in de behoeften van de buitenwereld. Ze zijn geënt op jouw reden van bestaan, op jouw DNA. Daarom reizen ze ook altijd met je mee in je leven en hebben ze  invloed (vaak onbewust) op je doen en laten.

Elke (bewuste) keuze komt met een verantwoordelijkheid: een keuze levert niet alleen wat op, het kost ook altijd wat. Door beide kanten in beeld te brengen en in de ogen te kijken, lukt het vaak beter om een zuivere keuze te maken en trouw te blijven aan de keuze die gemaakt is.

Storytelling is een inspirerende communicatiemethodiek die mensen verbindt. Storytelling werkt openheid, vertrouwen en verbondenheid in de hand. Bij klanten, bij medewerkers, stakeholders, noem maar op.

 

We bieden supervisie aan:

  • Teams die willen doorpakken na het volgen van een teamsessie
  • Aan leidinggevenden die een vraagstuk willen bespreken
  • Aan consultants die in hun (organisatie)opdracht vastlopen en willen ontrafelen wat hiervan de oorzaak is.

In deze prikkelende sessie leer je jezelf beter kennen. Aan de hand van toegankelijke boksoefeningen verkennen we thema's als: verbinding maken, ruimte geven/nemen, energiemanagement, grenzen stellen en aangeven. Met het doel om lekkerder samen te werken met jezelf en anderen! 

 

Het genogram richt zich op het familiesysteem. In dit overzicht  krijgen alle leden en gebeurtenissen een plek. Hierdoor ontstaat inzicht en bewustwording op gebeurtenissen, herhalende patronen, emoties en dynamieken die door de generaties heen reizen en invloed hebben op individuele leden.

WIL JE EEN SESSIE BOEKEN?

In 2023 zullen de sessies ingepland worden voor open inschrijving. Wil je een sessie boeken voor jouw team? Klik op onderstaande button, dan komen we bij je op de lijn.


WIJ BIEDEN OOK